2019 Burç Yorumları: Bu Yıl Hangi Burçlar İçin Nasıl Geçecek?

Her yeni yıl pek çok insan için yeni bir umut demektir. Geride bırakılan yılda yaşanan kötü olaylar, gerilimli günler göz önüne alındığında yeni yılda olumlu şeyler görmeye pek çoğumuzun ihtiyacı olduğu bir gerçek. Dolayısıyla bu noktada yeni yılın burç yorumları da gelecek hakkında birtakım tahminler okunmak istendiğinde son derece değerli oluyor. 2019 burç yorumlarını analiz ederek sizi bekleyen günlerin ne kadar iyi geçeceğine dair bazı işaretleri görebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak burçları 2018’den kalma bunalım haline artık bir son verecekler. 2019’da onları daha huzurlu ve stresten uzak bir hayat bekliyor. Duygusal Oğlaklar bir taraftan kariyerlerine özel önem verirken diğer taraftan da yalnızlıklarına olan aşklarından bu sene de vazgeçemeyecekler. Bekar olan Oğlaklar senenin ortalarına doğru iyi haberler alabilir. Oğlakların bu sene olabildiğince kendilerini stresten uzak tutmaları, huzur içerisinde yaşamaya çalışmaları lazım. Eğer hayatlarının her noktasından stresi atmayı başarırlarsa Oğlaklar için sağlık alanında da önemli gelişmeler söz konusu olacaktır. Oğlaklar için bir diğer önemli husus ise 2019’un her döneminde bir karar alırken söz konusu kararı sadece kalbin süzgecinden geçirmek yerine mantığı da devreye sokmalarının gerekliliğidir.

Oğlaklar için 2019’da öne çıkan bir diğer nokta ise hareket alanlarının daha da genişleyecek olmasıdır. İyimser duruşlarını koruyacaklar ve ilerledikleri yolda birtakım engellerle karşılaşsalar bile sakin kalmayı sürdürecekler. Amaçlarına ulaşırken bir taraftan da kendilerini kanıtlamayı başaracaklar. Her ne kadar Satürn ve Plüton Oğlakların üstünde bir baskı yaratsa da bu durum verilen emeklerden olumlu sonuçlar almanın da önünü açacak.

Aşk hayatına biraz daha değinmek gerekirse Oğlaklar içi boş insanlar ve ilişkilerden kendilerini uzak tutacaklar ve yüzeysel ilişkiye girmekten kaçınacaklar. Her ne kadar kalpleri aşkla çarpsa da bu durumu kimseye belli etmeden hayatlarını sürdürecekler. Ta ki o beklenen an gelene kadar…

Kova Burcu

Yıldızların hareketlerine bakıldığında 2019 senesinde Kovaları şanslı günlerin beklediğini söylemek mümkün. Kovalar, kendileri ile aynı görüşe sahip kişilerle daha iyi iletişim kurma şansına sahip olacaklar. Bu yıl onlar için klişelerden uzak, alışılagelmişin dışında şeylere gebe görünüyor. Dolayısıyla klişeden uzak olması sebebiyle Kovalar için renkli bir yılın yaklaşması ihtimal dahilinde.

Bahar ayları başladığında ise Kovalar iş yaşantıları noktasında daha azimli ve kararlı bir tutum sergileyecekler. Bu hırs sayesinde iş ortamında daha aktif hale gelip ufak tefek engelleri aşacaklar ve başarıya daha çabuk ulaşacaklar. Bu ufak tefek engeller yalnızca iş konusunda değil aynı zamanda yaşamın diğer alanlarında da Kovaların karşısına çıkabilir fakat sabırlı ve hırslı tutumları sayesinde Kovalar bunları kolaylıkla atlatabilecek enerjiye sahip olacaklar. Diğer taraftan sabırsızlığa yenik düşerlerse bu durum onların bazı işleri yarıda bırakmalarına, bazı insanları gücendirmelerine ve kimi projeleri aksatmalarına sebep olabilir.

Çok romantik sayılmayan Kovalar için bilgiye dayalı sohbetlerin ve tartışmaların her zaman daha ilgi çekici geldiği bilinen bir gerçek. Bu yüzden bir ilişkisi olan Kovalar için ilişkiden sıkıldıkları zaman bir acil çıkış arayışı olacağını söyleyebiliriz. Buna ek olarak hala hayatında birisi olmayan Kovaların ise ruh eşlerini bulmaya oldukça yakın olduklarını söylemek mümkün.

Balık Burcu

Balık burcu olanlar için 2019, emin adımların atıldığı bir sene olmalı. Belki de bu yıl artık onlar için bazı arkadaşlarını hayatlarından çıkarmak için uygun bir dönem olacak. Zira çıkar için etraflarında dolaşan bu kişiler zaman zaman onlara zarar verecek girişimlerde bulunabilirler. Ayrıca bu tip duygusal kararların alınabilmesi için Balık burçlarının 2019’da sosyal baskıdan kurtulmaları gerekecek. Sabırlı bir biçimde ilerlenmesi halinde alınacak kararlardan pişman olmayacaklarını söyleyebiliriz.

Öte yandan Neptün, Balık için iyi hareketler içerisine girebilir. Bu da yılın başlarında iyimser bir havada olan ruh hallerinin bahar dönemlerinde daha tempolu bir çevreye ayak uydurmasını gerektirebilir. Bir tempo söz konusu olacağı için Balıkların yeni yılda sağlıklarına dikkat etmeleri de gerekecektir. Zira iş ve ev arasında koşturmaca söz konusuyken bolca enerjiye gereksinim duyacaklar. 2018’de hata yaptıklarını düşündükleri konularda Balıkların ayağına bir telafi şansı gelecek. Bu yüzden yeni yılda önemli fırsatlar onları bekliyor olacak.

Ayrıca daha önce cüret edemedikleri bazı şeyler için girişim vakti de geliyor. Bu yıl kişilikleri hiç olmadığı kadar ön planda olacak ve çevrelerine kendilerini son derece iyi bir şekilde sunacaklar. Bu süreçte arkadaşları onlar için çok önemli, çünkü “gerçek” arkadaşları onları ölçüsüz davranışlardan korumak için önemli yardımlarda bulunabilir.

Koç Burcu

2019’da Koçları bekleyen pek çok sürpriz olacak. Çoğunlukla sosyal ve aile hayatlarında gelgitlere maruz kalan Koçlar, nihayetinde bir düzene kavuşacaklar ve son derece iyi sosyal bağlara sahip olacaklar. Ekonomik anlamda 2019’un ilk ayları biraz zor geçecek olsa da Koçların senenin ortasından itibaren derin bir oh çekeceklerini söyleyebiliriz. Dolayısıyla ilk aylarda yaşanan ekonomik problemleri ciddiye alıp karalar bağlamak Koçlar için manasız olacaktır. Pes etmeden ilerlemekte ve bu zor günlerin geçeceğinin bilincinde olmakta fayda var.

Bu yıl Koçlar için psikolojik açıdan her gün aynı geçmeyebilir. İnişli çıkışlı durumların olması ihtimal dahilinde. Dolayısıyla Koçların çevrelerine karşı biraz daha hassas olmaları onların faydasına olacaktır. Aksi halde bir sabah uyandıklarında arkadaşlarına “Seni dün kırmış olabilirim, lütfen özürlerimi kabul et.” gibi mesajlar atabilir ya da onları arayabilirler. Yeni yıl Koçlar için duygusallığın ön plana çıktığı bir sene olabilir.

Beklenmedik fırsatlarla karşılaşacak olan Koçlar için çılgın potansiyellere karşı açık olma ve odaklanma zamanı geliyor diyebiliriz. Koçların av yerine avcı olmayı sevdikleri bilinen bir gerçek. Yeni yılda ilişkilerini renklendirmek isteyecekler ve farklı arayışlar içerisinde olacaklar. Hala yalnız olanlar için belki de 2019’un yazı önemli bir zaman olacaktır. Onlar için hayatlarının aşkını bulma vakti geliyor.

Boğa Burcu

2019’da Boğalar için değişmeyen tek şeyin değişim olacağı görünüyor. Bu yüzden Boğaların yeniliklere açık olması ve bu durumu yadırgamaması gerekir. Bu yıl çevreleri için oldukça faydalı işlerin içerisinde olacaklar. Günleri biraz daha sosyal ve daha düşünceli şekilde geçecek. Bu yüzden de gerek kalben gerek vicdan açısından daha da zenginleşme şansına sahip olacaklar. Elbette bu davranışlarının da bir karşılığı olacak. Hayatlarındaki değişiklikler sayesinde çok daha huzurlu ve genç hissedebilirler.

Boğalar için bütün yaş grupları Merkür’ün etkisi altında olacak. Genel olarak dinamik günler yaşanacak. Eğer Boğalar karşılarına çıkan yol ayrımlarında kalplerini dinleyip karar verirlerse 2019’da her an onlar için çok daha verimli ve karlı geçebilir. Bu yıl sağlık da önem verilmesi gereken konular arasında yer alıyor. Özellikle mevsim geçişlerinden negatif etkilenmeleri muhtemel. Bu yüzden dikkatli olmalarında fayda var.

Özet olarak 2019’un Boğalar için bir yenilenme devri olduğunu söylemek mümkün olsa da yeni yılda daha özgür, cesur ve farklı bir imaj sergileyeceklerini de eklemek gerekir. Ekonomik olarak daha tutarlı bir gelişim sergileyecekler. Aşk hayatlarında da önemli sürprizler ve değişimler onları bekliyor olacak. Halihazırda devam eden ilişkiler için ise derinleşme vakti geliyor.

İkizler Burcu

Duygusal kazançların fazla olduğu bir döneme giren İkizler için 2019 senesi manevi işlerin birkaç adım ileriye taşındığı bir yıl olacak gibi duruyor. Özellikle evlilik yolunda ilerleyen İkizler mensupları can sıkıcı olmasını bekledikleri işleri bile daha kolay çözüme kavuşturabilecekler. Bu yüzden kesinlikle telaş yapmamaları gerekiyor, zaten şansları sayesinde aradıkları her şeyi rahatça bulabilecekler. Bu yıl adeta İkizlerin yılı olacak.

Venüs’ün gösterdiği etki yüzünden İkizler burçları kalpleriyle düşünüp kalpleri ile hareket edecekler. İş hayatlarında ve resmi işlerinde biraz kalplerinin etkisinden kurtulmaları ve zekalarını kullanıp net ve doğru kararlar vermeleri gerekiyor. Zira ikna yetenekleri sayesinde pek çok işin olumlu sonuçlanmasını mümkün kılabilirler. Genele bakıldığında ise Ocak ayından sene sonuna dek onları pozitif duyguların beklediğini söylemek mümkün. Yeter ki İkizler mensupları bu süreçte pozitif kalmaya gayret etsinler.

İkizler için bu sene girişimci ruhlarının ön planda olduğu bir yıl olacak. Değişim de onlar için bu yılın anahtar kelimelerinden birisi. Bu değişimin faydasını görmeye başladıkları anda daha kararlı olmaya çalışmaları gerekir.

Yengeç Burcu

2019’da Yengeçleri ikili ilişkilerde biraz da olsa stresli günlerin beklediğini söyleyebiliriz. Ayrıca bu yıl içerisinde son derece iyi düşünüp ona göre hareket etmeleri faydalı olacaktır. Ev yaşantılarında ve aşk hayatlarında biraz zor ve bunaltıcı günlerin söz konusu olması ihtimal dahilinde görünüyor. Bir bakıma 2019 için hareketli bir başlangıç olabilir.

Ayrıca yeni yıl Yengeçler için yeni bir ekonomik durumu da beraberinde getirecek. Mali konuda Yengeçleri pek bir zorluk beklemese de harcama dengesini sağlamaları, dikkatli davranmaları her zaman daha yararlı olacaktır. Bahar aylarına doğru hiç beklenmeyen sürprizler yüzünden cüzdanları olumsuz etkilenebilir. Bu konuda da uyanık olmaları gerekir.

Bu yıl Yengeçlerin kendilerini biraz daha fazla düşünmeleri, kendilerine çevrelerinden daha fazla önem vermeleri ve eğlence için fırsatlar oluşturmaları gerekiyor. Zira 2019’un keyfin ve neşenin senesi olması da muhtemel. Yeter ki fırsatları tepmemeye gayret göstersinler. İş yaşantılarında da güzel fırsatlar oluşabilir ama rekabetin getireceği yoruculuk onları bezdirebilir. Bu yüzden küsüp gitmek yerine kendilerini gösterirlerse daha iyi şeyler olacaktır.

Aslan Burcu

2019’da Aslan burçları iş hayatlarında birtakım yenilikler ile karşı karşıya kalacaklar. Ofis ortamında meydana gelecek kimi değişiklikler onları da etkileyebilir. Ama endişelenmelerine gerek yok, zira bunlar iyi sonuçlar doğuracak değişimler olacak. Ayrıca Aslanların yeni yılda terfi almaları ya da maaşlarına zam gelmesi de söz konusu olabilir. Bu sene Aslanlar için daha çok kariyer yılı diyebiliriz.

Bir taraftan da mevsim geçişlerinde Aslanları stresli günler bekliyor. Ama bu durum karşısında yılmadan yollarına devam etmeleri gerekir. Çünkü doğan her güneş onlara daha güzel haberleri getirecek. Özel hayata baktığımız zaman Aslanların yeni birileriyle tanışma şansı son derece yüksek. Eğer halihazırda bir evlilikleri varsa belki de bir bebek gelebilir. 2019’da Aslanlar birçok yenilikle karşılaşacaklar. Bu yüzden sağlıklarına dikkat etmeliler ve bir karar verirken ve adım atarken iki defa düşünmeliler.

Bu yıl, 2018’deki derinleşmenin meyvelerini toplamak için bir fırsatı da beraberinde getirecek. Sıra dışı şeylerin peşinde olacaklar. Ama yaratıcılıklarının da yüksek olacağını söyleyebiliriz. Bu yüzden hayallerini ve kalplerinden geçen şeyleri gerçekleştirmek için adım atmaları gerekiyor. Ve kendilerini ifade edecek fırsatı buldukları zamanda da sahnenin yıldızı haline gelip alkışları toplamak bu işin en tatlı meyvesi olacaktır.

Başak Burcu

Başaklar için 2019 senesi pek çok yeniliği keşfetmek için fırsatların barındığı bir yıl olacak. Var olan aile sorunlarını çözecek olan Başak burçları bu sene sorunların çözümü ile birlikte güneşli günlere uyanma fırsatını ele geçirecekler. Ev ve iş hayatlarındaki dengeyi artık oturtacak olan Başaklar için çok fazla gezinin ve keşfetme fırsatının olduğu bir yıl geliyor diyebiliriz.

Merkür Başaklar için harekete geçecek ve atılan adımların doğru sonuçlar getirmesi konusunda onlara destek olacak. Yeni yılda Başaklar kendilerini işlerine verecekleri gibi bir taraftan da sosyal hayatlarını ihmal etmeyip oraya da yeteri kadar vakit ayırmayı becerebilecekler. Ekonomik problemlerin düzeltilmesi ile birlikte daha mutlu ve renkli günler de Başaklar için kapıda bekliyor olacak. Hala hayatlarında birisi olmayan ve bir zamandır yeni birini bekliyor olan Başaklar için kısmet de kapıda görünüyor.

Başaklar bu sene hedeflerine doğru daha güçlü adım atacaklar ve kendilerini ortaya koyarken bir taraftan da korkularını yenmeye başlayacaklar. İçsel olarak da büyüyüp güzel şeylerle karşılaşacaklar.

Terazi Burcu

2019’da Terazilerin daha çok anlayışlı olmaları ve sakin kalmayı becerebilmeleri gerekiyor. Terazi burçlarını 2019’da birtakım problemler bekliyor olsa da mantıklı bir şekilde düşünüp sabırlı hareket etmeleri halinde en doğru sonuca ulaşmaları mümkün. Bu yüzden enseyi karartmaya gerek yok. Ufak tefek problemler yüzünden moral bozup fırsatları kaçırmak pek iyi bir hareket olmayacaktır.

Bu sene Teraziler için ekonomik anlamda bazı dalgalanmalar söz konusu olabilir. Bu yüzden harcamalar noktasında da akılcı davranmak gerekiyor. 2019’un yaz ayları geldiğinde ise yakın çevrelerinde olan bazı insanların dürüst davranışlar sergilemediğini fark edebilirler. Bu yüzden bazı can sıkıcı olayların yaşanması muhtemel. Ama böyle anlarda Terazi burçlarının sakin kalmaları ve az da olsa bencil davranıp kendilerini düşünmeleri ruh sağlıkları ve mutlulukları için daha faydalı olacaktır.

Sonbahar vakti geldiğinde ise gerek aile gerek iş yaşantısında daha düzenli bir dönem onları bekliyor olacak. Daha pozitif sonuçlar alabilmek için sabır en önemli anahtar. Zira bu sene ağır ailevi yükümlülüklere rağmen Terazilerin kendi kaderlerini belirleyecekleri bir yıl olacak. Değişik işlerde istekli ve güçlü bir tavır sergileyip herkesin dikkatini çekebilirler.

Akrep Burcu

Son derece güçlü bir iradesi olan Akrep burçları için bu sene değişimlerle dolu gibi görünüyor. Akreplerin de bu değişimlerden etkilenmesi son derece doğal. Aşk hayatlarında emin karar almaları ve ticari konularda ise mantıklı davranmaları gerekiyor.

Evlenecek olan Akrep burçları için birtakım engeller söz konusu olsa bile sakin kalınması halinde her şey kendiliğinden yoluna girecek. Zira Merkür’ün pozitif etkisi de Akreplerde güzel bir yansıma oluşturacak ve fiziksel enerjileri tavan yapacak. İletişim anlamında Akreplerin çevrelerine karşı hassas olmaları gerekir. Küçücük bir yanlış anlaşılma yüzünden bile çok büyük sosyal problemler meydana gelebilir. Ayrıca maddi bakımdan baktığımızda da 2019’un Akrepler için problemli bir yıl olmayacağını ve rahat geçeceğini söyleyebiliriz.

Bir bakıma 2019’da Akrepler sahip oldukları şeylerin de farkına varacaklar. İsteklerini gerçekleştirmek için pek çok fırsatla karşılaşacaklar ve artık geçmişte verdikleri emeklerin meyvelerini toplamaya başlayacaklar. Fakat bu bir rehavet yaratmamalı ve Akrep burcu mensupları çaba göstermeye ve çalışmaya devam etmelidir.

Aşk konusuna gelecek olursak 2019’da da her zaman olduğu gibi Akrepler şüpheci ve kıskanç tavırlar sergileyebilir ve bu yüzden çekilmez olabilirler. Bunun negatif etkilerini görmek istemiyorlarsa daha fazla güvenmeyi öğrenmeleri gerekiyor.

Yay Burcu

Yay burçları her daim hırslı bir karaktere sahip olurlar. Bu hırsları 2019’da da yanlarında olmalı. En tempolu günlerde bile hırslı davranmaya devam etmeliler. İş yaşamlarında bazı problemler oluşacak olsa bile hırsları ve kendilerine duydukları güven sayesinde bu problemlerin çok kolay bir şekilde üstesinden gelecekler. 2019’un bahar aylarının yaklaşması ile birlikte Yaylar için enerjik, neşeli ve keyifli bir dönemin de başlaması bekleniyor. Bu dönemde Yaylar güneşin tadını almaya çalışmalılar.

Sağlık bakımından da şifalı günler onları bekliyor olacak. Halihazırda bir sağlık problemleri bulunuyorsa doğru adımlarla bu problemlerden kurtulmaya başlayacaklar. Eğer tedbirli olurlarsa bütün sene sağlıklarını koruyabilirler ve hastalıklardan kendilerini uzak tutabilirler. Eğer yaz ve bahar telaşı yüzünden kendilerine pek fazla zaman ayıramazlarsa senenin son ayları onlar için iyi bir fırsat olacaktır. Sene içerisinde gösterecekleri bütün emeklerin meyvesini yılın sonlarına doğru toplayacaklarını unutmasınlar.

Yay burçları yeni yılda giriştikleri projelerde başarılı olabilmek için gereken her şeye sahip olacaklar. Bu sene daha disiplinli bir süreç onları bekliyor. İş yaşantısındaki fırsatlar da yeni kapıların açılmasına olanak tanıyacak. İlişki konusunda ise daha keyifli bir dönemin geldiğini söyleyebiliriz.

SİZ DE YORUM YAPIN!

Henüz yorum yapılmamış!